zondag 14 oktober 2012

PERSBEDICHT ALDICHTER

Afgelopen zaterdagmiddag is in De Nieuwe Bibliotheek voor een enthousiast publiek het eerste exemplaar van ‘Voor Eens En Voor Altijd’ overhandigd aan Valery Mak van stichting Twisted.
Tim Calis presenteerde een afwisselend programma, waarin leden van de vereniging Aldichter gedichten voordroegen, die op de Almeerse Verjaardagkalender zijn terug te vinden. Ze werden ter zijde gestaan door Ria Menke en Jeroen van der Meulen, finalisten van de Almeerse voorleeswedstrijd 2012. Grote waardering van het publiek was er ook voor Rik Limonard, die zich op de piano begeleidde in songs van Prince en zichzelf.

De eerste reacties op ‘Voor Eens En Voor Altijd’ zijn zeer positief!
Enkele quotes van bezoekers: ‘in een woord: geweldig’; ‘uiterst origineel’; ‘wat geweldig dat dit allemaal hier in Almere is gemaakt’ en ‘ongelofelijk, wat een variatie’.

‘Voor Eens En Voor Altijd’ is gedrukt op gegarandeerd FSC halfglans papier in het luxe A3 formaat. Op iedere pagina staan twee gedichten, die specifiek op die maand betrekking hebben. Dat geldt ook voor de beelden, die ontwerper Jan Jippe Van Herrikhuijzen daarbij heeft gemaakt.

De Almeerse Verjaardagkalender ‘Voor Eens En Voor Altijd’ kan worden besteld via www.aldichter.nl. De kalender kost € 11.99 en u betaalt € 3 verzendkosten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten